Programma


Demonstraties

De hele dag door zijn er gratis demonstraties te zien tijdens de Mansour Juniordag. Denk aan een spectaculaire eventing demonstratie door Hanneke Held. Een voltige demonstratie waarin spectaculaire acrobatiek wordt getoond en een western demonstratie. En natuurlijk het Trompetterkorps te paard van Stal Mansour laat zien wat zij allemaal kunnen.

Workshops

Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag op de Mansour Juniordag! Met je eigen paard of pony, of een leuk paard of pony van Stal Mansour. Maak je onder begeleiding kennis met de spectaculaire acrobatiek te paard in de voltige workshop? Of cross je als een echte eventingruiter over hindernissen? Wil je liever zonder teugels en zadel rijden? Het kan allemaal op de Mansour Juniordag!

Andere activiteiten

De Mansour Juniordag is er voor jonge ruiters en amazones. Maar er is eigenlijk voor iedereen iets leuks te doen. Rij een stukje mee met de huifkar of bezoek ons fantastische strodorp met allerlei leuke spulletjes. En kom lekker chillen op ons mooie terras met een lekker drankje en hapje!

Juniordag algemeen 1