Juniordag 2017


Ook dit jaar organiseert Stal Mansour weer de gratis Juniordag!IMG_7740
Natuurlijk vind je de successen van vorig jaar terug en zijn er ook veel nieuwe activiteiten dit jaar. Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is? Ga dan direct naar de workshops , of naar de gratis demonstraties.

Waarom een juniordag?
Stal Mansour geeft jongeren die van paarden en nieuwe uitdagingen houden graag de kans hun talenten te ontwikkelen. Tijdens de Juniordag kun je kennismaken met veel verschillende mogelijkheden in de paardensport en met beroepen in de paardenwereld.

Professionals in de paardenwereld geven jou inzicht in hun vakmanschap en hoe zij hun droom hebben waargemaakt. Tijdens de juniordag vind je alles over paardrijden als hobby eIMG_7646n over een loopbaan in de paardenwereld. Je kunt kennismaken met professionele ruiters en les van hen krijgen. Je kunt verder bijvoorbeeld zien hoe je hoefsmid wordt, wat een paardentandarts doet en wat er komt kijken bij het werken op een dierenambulance. Natuurlijk kun je ook veel zelf doen, zoals een workshop eventing, longeren en een echte politiepaardentraining. Dus kom op 3 september naar Stal Mansour in Arnhem.

Voor wie is de juniordag?
Voor junioren tussen de 4 en 17 jaar, die gek zijn op paarden. Voor hen biedt de juniordag leuke en leerzame activiteiten met pony’s en paarden.

Bekijk de workshops.
Bekijk de gratis demonstraties.

 

 

Laat bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *