Strodorp en gezondheidsstraat


strodorpWil je iets kopen of bekijken? Ook dit jaar hebben we weer heel veel leuke en mooie kraampjes!

Wat vind je in ons strodorp?

Zelf een halstertouw of hondenriem vlechten
Je kunt in een korte workshop, voor een kleine vergoeding, je eigen halstertouw of hondenriem vlechten bij Rhythm Beads en MD creatief. Deze workshop duurt ongeveer een half uur en is om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. Je kunt je op de dag zelf bij de stand van Rhythm and Beads inschrijven of vooraf inschrijven via: info@mdcreatief.nl

Je laten schmincken
Je kunt je prachtig laten schminken tijdens de juniordag. We hebben ware kunstenaars die de meest mooie creaties kunnen maken. Wil je een vlinder zijn? Een leeuw? Of nog iets heel anders? Ze kunnen het allemaal voor je maken, tegen een kleine vergoeding voor de materialen die ze gebruiken.

 

Pimp je cap cap pimpen
Houd je van bling-bling en glitters? Dit is je kans om je eigen cap prachtig te versieren! Kom naar de kraam en pimp je cap helemaal zoals jij het wilt. Niet vergeten je cap mee te nemen dus!

 

 

 

De Gezondheidsstraat
In de gezondheidsstraat kun je zien hoe een paard door verschillende professionals wordt onderzocht en behandeld. Het paard komt bij de hoefsmid, die onder andere heel speciaal beslag maken. Bij de dierenarts, die het onderzoek. Een chiropractor die het paard behandelt en nog veel meer.

Verder wordt er een paard beschilderd, zodat je kunt zien waar de botten zitten en waar bijvoorbeeld de maag en de darmen in het paard zitten.

Bij de dierenartsHoefsmid 2